VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Så ont

Jag har sådan smärta i magen att jag bara kan ligga ner och i stortsätt bara vara helt paralyserad. Jag vet inte vad jag ska göra av mig själv. Vid såna här tillfällen inser man hur bra det faktiskt är ibland, eller iallafall att jag ofta har mindre ont än vad jag har just nu. Jag får Flashback till tider före op -15 och op -16.  

Ett klipp om op-15:
"Hela magen var totalt sammanväxt.  Tarmar fastväxta i varandra och bukväggen, mjälten och levern. Tarmar fick klippas bort från lever och mjälte och varandra. 
De som hade opererat mig sist hade kopplat ihop tunntarmen och tjocktarmen helt fel. Både på fel tarm och fel sätt och ställe. Det visade sig nu då att tunntarmen gått som en ring, en loop som undan för undan fyllts på med magvätska och sånt och som sedan börjat ruttna och tarmen var död och nära att sprängas med innehåll inuti. De fick såklart ta bort hela den och koppla om.
Vidare Hade jag en väldigt vidgad tunntarm som berodde på förträngning. Tarmen hade varit sårig och växt ihop och ungefär hade ett pyttelitet hål för maten att passera, och det gick ju inte. Det blev tarmvred av det. Tarmen höll på att sprängas. Det fick plockas bort och göras om.
Sen hade jag flera stora tarmfickor. Eller, delar i tarmen som buktar ut onaturligt som är fyllda med rester och är kraftigt inflammerade. De fick skära bort flera bitar tarm pga såna.
Sen var det fler saker, men alla ovanstående hade inte behövt hända, bli smärtsamma oc sen bli livshotande om jag fått hjälp av sjukvården när jag sökt för magsmärtor det senaste dryga halvåret. Hade sjukvården trott på mig och tagit mig på allvar hade inte detta behövt hända alls!"
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: