VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Reklam

Fick på messenger från chefen S att de vill göra reklamblad om mig. De ska ha en "talarförmedling" och där ska jag ingå. Rätt coolt för det är en proffessionell reklamfirma och proffs layout som gör den. Mailade lite bilder där jag var in action. Påpekade för S att jag vill gå upp i tid (måste jobba aktivt!) och han svarade att det inte var hans grej men att han skulle boosta mig som föreläsare😂.


Och nu när jag såg vad jag skickat för bilder till S så var det bland annat ett på ett litet sår på min tå och ett på katterna!? EEG. Jag dör lite. Det blev visst lite fel där för det skulle var jag när jag föreläser. Så går det när man är för snabb.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: