VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Radion då

Blev uppringd av radion nyss och dom frågade om jag kunde ställa upp som nån kommentator och bli intervjuad om en sak inom psykiatrin.  Eh? När? Undrade jag för två timmar sen. Om en timme? Var svaret. Så nu paniksminkade jag mig och drog lite i håret. Rätt onödigt eftersom det är radio kan man tro MEN dom fotar alltid och lägger ut artikel. (Ett positivt led i tillgänglighet och inkludering, att hörselnedsatta ska kunna hänga med i radion.)
Reporten känner till mig sen tidigare och jag har förstått under åren som gått att nätverk är det viktigaste man har. Oavsett om det är hitta jobb, bedriva påverkansarbete, ge tips, vara källa, få sin fråga lyft och förmedla kontakter och veta känsliga saker. Bäst är journalister. Tips! Samla på dom!
Intervjun gick väl ok och jag bad reporten ta kort dom tagit vid något tidigare tillfälle för jag ser hemsk ut idag. 
Håller er läsare uppdaterade om när det sänds, men förmodligen måndag fm.
Detta visste jag inte när jag vaknade idag! 
pling!
(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: