VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Nytt smycke

Jag beställde ju ett silversmycke med kristall hängande i med ingraverade ord. Fint, men fruktansvärt dålig kvalite på hur hänget hölls ihop. Jag har haft problem flera gånger med det företaget. Det finns väl anledning till att dom är billiga...

Men känner mig naken utan halsband med betydelse, så gick in på en annan sida som också graverade. Beställde en ring i rostfritt stål (bättre än sterling silver!) med orden "styrka" och "kraft" samt symbolen för evighet ingraverade. I mitten hänger ett hjärta av mässing och kedjan är också stål. 
Fick inte till något bra kort:

(null)

(null)Nu känner jag mig hel igen. Och nöjd över att det var i stål, för silver blir sådär fult och måste rengöras, vilket jag inte gör. Nu håller jag alla tummar för att detta smycket håller. 
Orden kraft och styrka betyder så mycket för mig. När jag höll på att dö 2016 var de ledorden. Det kommer bli en tatuering men pengar till det finns inte än.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: