VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Ny vecka

Då var det måndag igen och en ny vecka. Jag jobbade visserligen ett par timmar igår så jag har inte haft jättemycket  helg. Ja, jo min granne ville prompt bjuda mig på Jägermeister, Explorer och cider men det besöket varade inte länge för jag fick sån fruktansvärd huvudvärk och nån form av oplanerad social fobi.
(null)Den här veckan händer inget sensationellt för min del. Förutom:
Vi ska ha LSSmöte på torsdag och det är ett väldigt viktigt möte! Det är rätt krisigt nu och på mötet ska vi planera mina insatser, utreda hjälpbehovet och då se vad jag kan få av kommunen. Så som det fungerar nu, fungerar det dåligt.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: