VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Nu får det vara slut

Jag har inte kört LCHf,egentligen inte kört något alls det senaste, vilket är ganska naturligt. Men jag har exploderat upp i vikt! Så nu tänker jag ta en strikt fasta. Jag bryr mig inte om vad folk säger -jag måste ner i vikt. Det var inte kul och se foton från julafton. Det kommer väl bli mest nu nutrieltt och modifast och jag tänker vara benhård. Visserligen inte Julen slut men jag tänker inte boka in några fler middagar eller tillställningar. Jag har inte nästa jobb förrän 9 januari och då ska jag till Växjö kommun så fram tills dess är du egentligen fritt fram för alla tokigheter.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Fast allvarligt. Du kanske inte är lika smal som för något år sedan, men du är fortfarande väldigt smal. Anser du att du behöver ner i vikt nur det varning för ätstörning och din självbild som är rubbad. Inte hälsosamt alls.

Svar: Jag hänger med i det du säger men känner mig tjock. Sen lägger jag ju bara ut bilder där jag är mer nöjd. Har en drös bilder från jul där jag verkligen är mullig, bilder jag aldrig skulle lägga ut på bloggen. Jag tackar för din omtanke och jag tycker om att du kommenterar, så tack ändå!


Matilda VildaMatilda Skog