Nu får det vara slut

Jag har inte kört LCHf,egentligen inte kört något alls det senaste, vilket är ganska naturligt. Men jag har exploderat upp i vikt! Så nu tänker jag ta en strikt fasta. Jag bryr mig inte om vad folk säger -jag måste ner i vikt. Det var inte kul och se foton från julafton. Det kommer väl bli mest nu nutrieltt och modifast och jag tänker vara benhård. Visserligen inte Julen slut men jag tänker inte boka in några fler middagar eller tillställningar. Jag har inte nästa jobb förrän 9 januari och då ska jag till Växjö kommun så fram tills dess är du egentligen fritt fram för alla tokigheter.
Träna, äta, leva, size, vardagsliv | |
#1 - - Anonym:

Fast allvarligt. Du kanske inte är lika smal som för något år sedan, men du är fortfarande väldigt smal. Anser du att du behöver ner i vikt nur det varning för ätstörning och din självbild som är rubbad. Inte hälsosamt alls.

Svar: Jag hänger med i det du säger men känner mig tjock. Sen lägger jag ju bara ut bilder där jag är mer nöjd. Har en drös bilder från jul där jag verkligen är mullig, bilder jag aldrig skulle lägga ut på bloggen. Jag tackar för din omtanke och jag tycker om att du kommenterar, så tack ändå!


Matilda Skog

Upp