VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Nästan jul snart

(null)


.så var det andra advent. Eller? Det är söndag idag va??

Var lite jul-melankolisk igår kväll och eftersom grannen och kattvakten Kjell hade skickat ett sms vid 11 om jag ville ha glögg, men att jag avböjde då gjorde att jag helt fräckt skickade ett sms vid 17:30 och bjöd in mig på lite firande. Det blev en hel del glögg, pepparkakor och tv.
 Man kan ju icke normkritiskt tro att män, singel, 60+ inte skulle bry sig om pynt vid högtider...? Jodå... Nix, min granne hade pyntat något så in i helskotta, det var nystrukna julgardiner juliga kuddar och dessutom glitter och tomtar precis överallt! Där ligger jag i lä.  Jag virade in köksklockan i glitter och satte fram tre plast-blingbling-pynt som blinkar. god jul ungefär.

Men god jul!

(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: