VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Mat och sömn.

Jag är inte den typen som sover på dagarna, men igår lördag somnade jag vid 11.30 och sov nån timme.. Åkte sen hem till föräldrarna. Frågade min granne om han kunde vara kattvakt:

(null)Jag har världens bästa granne!
Väl i Wita Huset var det god mat, (julmat) glögg som smakade chili (inte gott!) och jag tog till allas förvåning en Jägermeister till maten. Det är rätt gott faktiskt  Sen somnade jag typ vid 20:30 och festen pågick väl till midnatt. Jösses så trist jag är!

(null)

(null)


Sova? Ja. Batteriet till min mobil tog slut i natt och jag hittade inte laddaren och hade ingen klocka. Ramlade in i köket vid 06:39 och tog medicin och somnade om och vaknade till vid nio. Då hade mamsen gjort frukost till mig. Kan ju inte klaga på dålig service!
Nu år det väl snart dags för mat igen.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: