VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Juligt

Alla julklappar färdiga och alla julkort redan fixade. Jag börjar bli gammal, planerande och strategisk. Som jag har redan köpt födelsedagspresent till en som fyller i mars..
Fast det där med julklapparna, jag har inte slagit in alla än och det kan ju bli en succé/flopp  när jag använder kirurgtejp istället för presentsnöre och istället för rabbla det där "god jul NN från Matilda" på nån lapp med tomte, sätter jag dit en klisterlapp med namn och adress och telefon på mig från tiden då jag hade företag. Namn. Adress. Logo. Ofelbart.
(null)


Taggar: #normalisboring #alvesta;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: