VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Julfest och valross

Jag önskar jag kunde skriva något sånt är jätte positiv Touhou allting är så bra allting funkar perfekt och så vidare. Men det funkar inte perfekt och allting är inte bra. Du kan väl börja med det braiga; det var julfest igår på jobbet:
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Jag har gått upp 10 kg på två veckor! senaste veckan 6 kg nu. Det är helt galet! Mina hormoner har fått total spel och vätskebalansen är helt ur funktion. Det är inte kul och känna sig som en stor fet gammal Volvos. Jag ringde vårdcentralen och de skulle ringa upp men vet jag inte varför jag gjorde det för de kan inte göra någonting ändå.
Jag har beslutat att om jag ska åka till sjukhus så ska det vara så dålig så att det kräver ambulans, annars åker jag inte in . Någon gräns måste jag ju dra. Jag hade förmodligen tarmvred i förrgår och var på jag på gränsen till att ringa ambulans, hade bara fortsätt några minuter till hade jag ringt 112.


Uppdatering:
Ringde och härjade med vårdcentralen och endokrinmottagningen. Man får verkligen slåss om man ska ha vård. Har beställt blankett ifrån läkemedelsförsäkringen. Och jag tänker inte acceptera att jag är steril och är 34 år och läkaren skyller på en medicin, allting även mina cellförändringar i hjärnan skulle bero på medicinen han fick som han ville. Men det får han inte. Jag har krävt en second opinion. Jag tolererar inte vad som helst!

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: