VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Jobba

Först har jag inga jobb alls och nu trillade det in ett efter ett. Som jag berättat ska föreläsa för socialstyrelsen och ledningen för Sveriges kommuner och landsting i Stockholm. Sedan i februari ska jag föreläsa på föreningen attention om neuro- psykiatri och beroendeställning i patientperspektiv. 
Sen droppade det in ett uppdrag på universitetet i januari.
Dessutom har jag fått ganska många timmar inom Växjö kommun där vi ska kvalitetssäkra kommunen. Det är verkligen ett jättespännande jobb och ganska nytt för mig. Väldigt roligt att sätta tänderna i!
Är det någon som har flera uppdrag har ni min mejla och så att ni vet var bloggen finns :)


(null)Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: