VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Hemma en gång till nu

Jag fick blodtransfusion igår Och idag hade jag fått tillbaka färgen i ansiktet igen. Har gått över till antibiotika i tabletter och är faktiskt hemma. De har grym plats brist på sjukhuset så de som inte dödssjuka få åka hem ungefär. Mina prover var bättre men infektionen har inte läkt. Men jag kände  mig rätt pigg vid lunch och åkte hem.
Min fantastiska grannar har ännu en gång diskat åt  mig och tagit hand om katterna. Jag la en stor choklad kartong i hans brevlåda. Goda grannar det är bra det!
Nu ligger jag och Bosse och myser. Han ligger med sitt huvud på mitt och spinner.
(null)

(null)

Nu är jag hemma och jag kände att jag inte mådde speciellt bra klockan 15:00.. tog temp och kollade febern och jag hade 38,2. Hade ingen feber vid lunch. 
På sjukhuset sa de "Matilda du har verkligen varit dålig du harvars sovit och  knappt varit kontaktbar i två dygn." 
Sant. Jag har knappt orkat säga ett enda ord. Bara legat och varit halvt medvetslös ungefär.  På nätterna har jag inte reagerat när dom har tagit blodprover och hjälp mig medicin via porten. Det säger en del.
Men feber nu? Snälla jag orkar inte!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: