VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Ge mig jobb!!

Min nuvarande arbetsplats verkar inte ha ekonomi till att låta mig gå upp i tid, och det gör mig rätt besviken för jobb finns och en kollega gick ner till 25%. Så 25% kvar att fylla. Riktigt kasst att inte få gå upp i tid!!
Men vad gör man då? När jag har uppdrag som föreläsare tar jag tjänstledigt. Det blir en del uppdrag framöver, annars är jag öppen för vad som helst. Sökte jobb på maxi i ren desperation. Även en annons på Facebook ligger ute.  


(null)
Jag har vilja, kapacitet och förmåga att gå upp i tid så snälla:
Låt mig jobba!!!
Och försäkringskassan är som dom är. Fyrkantiga. Har hållit en diskussion med dom men dom är lika insnöade som en fjällstuga i Lapplands fjäll.
Så.
Jobb.
Bostad.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: