VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Fjantig kropp

Jag. Är. Helt. Slut.
Min mage krånglar ju så jag äter mest flytande.. (dvs pulver) i brist på pengar och engagemang. Nu när jag kört strikt några dagar har jag svårt att gå och stå. Och då menar jag gå några meter och stå upp och borsta tänderna. Orken är nere på noll.
Fattar inte varför kroppen beter sig som när den var i svält-läge 2015???! Jag väger mycket mer nu men är i lika dåligt skick ändå rent prestationsmässigt. Och jag har DESSUTOM hållit på med flytande bara några dagar!
Har en trevlig grej; sprillans ny iPhone 8+. Mycket att leka med i sängläge!


(null)


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: