VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Feber

Har känt mig stel och tung några dagar och ont i bröstkorgen, magen och även hängig. Kändes som en mardröm när jag vaknade nyss och jag trog tempen. Jag hade 39,2. Behöver jag göra någonting med tanke på Min immunbrist? Att jag inte mår bra, det förstår ni nog men hur dåligt ska man vara för att söka hjälp? Jag vet ju med mig sedan tidigare att jag är ganska tålig gällande sjukdomar och kanske söker för sent ibland  (null)


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anette
skriven :

Oj, det var mycket feber! Känner du dig osäker, så ring och fråga vad du ska göra...
Själv är jag lågtempare, har normalt 36,2. Men när jag hade lunginflammation, var jag uppe i 39 och var förvånad över att jag inte alls kände mig så sjuk.