VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Familj och föreläsning

Vaknade pigg 01:35. Heeeey. Var uppe en stund och förberedde mig på en lång natt men på nåt sätt somnade jag.

Mitt liv är verkligen galet. Har läst på lite om mässan i Stockholm jag ska föreläsa på och blir supernervös-
Och ärad.
Jag vet inte riktigt hur chefen för Expo Medica fick reda på vem jag är och vad jag är för någon och vad jag kan. Hon nämnde bloggen och Google och jag ville bara blunda. Jösses- jag har haft den hör bloggen sen 2010 och MYCKET har hänt på sju år! (Och till det bättre hoppas jag) Den gav väl senaste föreläsningen en del PR för halva kommunen och stora delar av sjukhusledningen var där.
Äsch jag ska inte gräva ner mig för mycket i det. Fast undrar ju hur en människa på stor mässa för ledningen för kommuner och landsting (SKL) och socialstyrelsen väljer att fråga mig, hon måste ju ha någon form av vetskap,.. så hon inte låter vem som helst tala?
Hu så bär det av till Stockholm med. Mitt andra uppdrag utanför länet. Var en sväng på ett assistansbolag i Kalmar för några år sedan.


(null)Ska hem till föräldrarna och äta och troligtvis sova över. Systeryster med sambo kommer också och äter. Jag har en fantastisk familj som ställer upp! När jag föreläste på bibblan skrev min syster: 
"det ska bli kul att höra dig!"
"Va?! Kommer du på min föreläsning?!"
"Ja är det någon jag ska gå på så är det ju din"

Sååå glad jag blev!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Söta örhängen! Var kommer de ifrån?

Svar: Hej! Tack! Från glitter tror jag. Dom har massa sånt
Matilda VildaMatilda Skog