VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Ett moment

När du har förbannat ont och är trött på gränsen till gråtfärdig. Då tar du selfie med för storA brillor från Wish i taxin på väg till en fantastisk vän.

(null)

(null)Har varit hos... en vän, K.  Svårt att definiera, när hon jobbade före pension var hon resursperson i kommunen. Nu när hon gått i pension kan vi umgås på ett annat sätt och jag kan åka hem till henne. K är en person som är oerhört värdefull och viktig för mig och undrar... kan man säga "vän" när det skiljer typ 35 år? Hon är min kloka K.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: