VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Denna mage

Nu så här lagom till jul verkar magen ha  havererat fullständigt. Förra julen blir jag inlagd julaftonskväll och fick dropp sen resten av julhelgen. Jag siktar på att fira jul och jag vill helst inte bli inlagd- men säg den som vill bli inlagd? Bara det att jag kan inte äta någonting utan att få fruktansvärda smärtor och jag spydde hela natten. Inte så att jag magsjuka utan det är magen som inte kan fungera ordentligt. Har tagit fyra dubbel dos omeprazol men det verkar inte hjälpa.


Har telefontid med endokrin idag. Efter förra gången anmälde jag till Patientnämnden. Det är rätt skrämmande att man måste ha personliga kontakter för att få hjälp. Men jag har föreläst för patientnämnden och då har de ju sett vilken människor jag är, förutom patient och det hjälper ju mig i vårdprocessen. Att bara bli sedd som patient kan va ganska negativt men de har sett mig i min yrkesroll. Jag mejlade dem på morgonen och de ringde upp redan efter 45 minuter och skulle prata med hela medicinklinikens ledning men jag hoppas inte på för mycket.  Däremot vet jag mina rättigheter som patient och har begärt ett second opinion. För nekade dom mig göra det. Så idag blir det upp till kamp!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: