VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Bättre idag

 Igår hade jag feber och var jättedålig och idag när jag vaknade var jag inte alls lika dålig. Det enda är att jag har väldigt ont i magen.
Natten var dock lite förvirrad, jag vet inte hur många pepparkakor jag åt och när jag vaknade var det pepparkakor i hela sängen, runt sängen på vägen till sängen från köket och i hela köket.

Det verkar som jag har jobb på gång. Det verkar lite suspekt fortfarande men det är i alla fall en möjlighet. Ska prata vidare med chefen nu under den närmsta dagarna nu.

 Jaha då var det nyårsafton. Jag kommer inte ge några nyårslöften. Det känns bara pressande och jag vill inte bara ge mig själv löften är en gång per år. Dessutom tror jag inte riktigt på löften, det är så bindande och så kravfyllda. Bättre med mål och delmål

Katter och raketer.. rädda?. Eller i alla fall Bosse han gömmer sig under sängen. Happy däremot sitter klistrad vid fönsterbrädan och tittar helt fascinerad. Bosse däremot inte rädd för åska men det är happy.
Nya gardiner till sovrummet!!!:


(null)

(null)


Okej ganska tråkigt inlägg men jag kände bara att jag vill uppdatera lite.


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: