Så bra!

OBS... LCHF och träning Idag stack jag ut på en runda. Var lite halvseg före och tvekade. Vissa dagar med Lchf kan jag knappt gå. Det blir mindre och mindre så, kroppen börjar oftast förstå att den inte får energi av kolhydrater- men inte alltid! Jag har varit strikt Lchf sen 12/8 och det är en rätt jobbig start måste jag säga. (Äter som max 30g kolhydrater per dag mot dietister som tycker det tiodubbla)
Dock tänker jag inte ge upp! 

Som sagt, tvekade på träning idag men stack ut med tanken "lugnt tempo." La mig, i vad jag kände, någon bekvämlighetzon. Det rullade på och kändes skönt och lagom jobbigt. Det var tydligen en snabb zon enligt Runkeeper! Jättesnabb var jag utan att ta i jättemycket! Sen hade jag så mycket energi att jag tog den längsta rundan hittills sen jag startade med LCHF och allt gick jättebra. Kände att jag hade ork till betydligt mer än vad jag gjorde. Pigg, peppad och nöjd när jag kom hem. Och förvånad. Jag gav mig ut vid 09.00 och hade inte ätit något sen 19.00! Och ändå var jag så stark och pigg?! Och träna utan kolhydrater?

Som jag lovade mig själv när jag startade med LCHF var att jag bara skulle äta när jag är hungrig. Med LCHF är man inte hungrig särskilt ofta om man följer det  punkt och pricka. Så jag äter oftast runt nio, halv tio på morgonen sen vid  ca 13.30 sen kanske Runt sjutton. Ibland en ölkorv vid 19. 
Halv tio frukost? När jag oftast stiger upp runt 05.30?! Ja. Jag är ändå annars en människa som ä VRÅÅÅLHUNGRIG när jag vaknar om jag äter vanlig mat. Dessutom hade jag ovanan att nattäta före LCHF men det existerar inte nu. Mirakel!
Nu ska jag studsa vidare! Har redan jobbat färdigt idag så det är HELG!!!!!!!

Träna, äta, leva, size, vardagsliv | |
Upp