Lchf start

Idag, 12/8 2017 har jag bestämt mig för att att äta Lchf. Ja, en del tycker si och så, men det är mitt aktivt, medvetna val. Det är inte för att banta ner mig till mager, utan för att få bättre hälsa. Av erfarenhet vet jag att Lchf är bra och passar mig.

Med Lchf får jag jämnare blodsocker och det innebär jämnare humör och skönare liv. Med Lchf får min kropp allt den behöver- det får den inte alltid annars.
Med Lchf får jag ork och energi. Det har jag inte alltid.

Jag har slarvat med maten och vet att jag fungerar uselt på snabba kolhydrater, e-nummer och färdigproducetad industrimat.
Nu blir det mat. Jag kommer vara obekväm- och bekväm. Är jag inte hungrig så äter jag inte- även om klockan och social samvaro säger så. Är jag hungrig så äter jag, oavsett när. Och är jag mätt äter jag inte upp bara för att reglerna säger så. Jag tänker inte äta efter klockan och jag kommer inte äta efter mått. Hungrig-mätt. Det magen säger.
Ok? Skitsvårt, jag lär drömma om pasta och choklad men det får vara så.
#1 - - FIA:

Så gött att din blogg har vaknat till liv igen - saknade den och blev lite orolig att nå't allvarligt hänt dig under resan! Drabbas lätt av katastroftankar...då det handlar om människor och djur jag verkligen gillar!

KRAM PÅ DIG!

Upp