VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Istället för socker

Jag har undvikit socker och kolhydrater sen jag började med Lchf 12/8. Mitt beroende av socker är stort och då är det inte bra att bo granne med en mataffär! Det är för lätt att sticka dit vid sug efter något.


Idag klättrade jag på väggarna efter GODIS, socker, kolhydrater.... allt jag ungdomar får äta. Sprang bort till affären. Kom hem med:

Tomater och liten påse naturella valnötter. Jag stod läääänge vid godiset kan jag säga och nu är jag grymt stolt över mig själv att jag köpte nyttigheter istället! Sträcker på mig nu faktiskt! :)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Lars Gustafsson
skriven :

Fantastiskt vilken karaktär du har. Jag beundrar dig

Svar: Tack Lars! Jag blir glad av dina ord! Jag är jättestolt över att det blev tomater istället för choklad
Matilda VildaMatilda Skog