VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Typiskt

Högskoleprovet igår var bland det värsta jag varit med om! På föertalet fronter! Det var grymt jobbigt att hålla fokus och uppmärksamhet under så många timmar som det varade. Och jag med mina kombinerade svårigheter/diagnoser var ingen höjdarkombination.
Den verbala delen gick nog halvbra men mattedelen gick åt helskotta. Jag orkade knappt inte bry mig om uppgifterna ärligt talat. Tror jag nog nu att jag hade klarat av flera uppgifter om jag hade haft tålamod att sätta mig, fokusera och räkna riktigt ordentligt. Men jag blev så slut i huvudet och fick totalt spel när jag såg alla ekvationer, variabler osv att jag mest bara gissade och inte kunde tänka logiskt och räkna alls.
Det mest irriterande är att jag NU kommer på lösningen till matematiktalen idag - men det är dag för sent.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: