VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Alkohol

Det där med alkohol. Som tonåring, runt arton kunde jag inte hantera det. Det var mycket och ofta. Väldigt ofta, inte bara på fester, utan ibland före jag gick till skolan. Det var en självbevarelsedrift, ett sätt att stå ut, ett sätt att orka leva. Jag visste att jag gjorde fel och hade ångest för det. Ångest jag oftast dämpade med ett par, tre deciliter hembränt.
Nu har jag ett normalt förhållande till alkohol. Dricker i princip aldrig, trots att jag kan vara i sällskap där alla andra dricker. Jag tycker nästan all alkohol smakar illa. (Fast är svag för cider, bacchardi breezer, Galliano och Mohjito.!) Sen är det otrevligt att vara bakis. Dessutom funkar inte mina mediciner med alkohol, så om jag ska ta nåt måste det planeras.

Men idag ska vi fira mamma, dels morsdag imorgon, dels fyller hon år på tisdag. Dubbelfest! Och har bestämt mig att dricka några cider och En del vin. Bli lite salongsberusad och festa loss! Det är liksom sommar, grilla, kalas, släkten allmänt festligt. Det var så längesen! 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: