VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Bra dag

Lycklig efter härlig jobbdag.

Provade jalla jalla, resturangen jämte SIP. 35kr mycket god mat och det var så det räckte till både lunch och middag. Libanesiskt var det, mycket lamm. -allt kolgrillat. Trogen gäst här ja!

Fick en fin version på de tråkiga snickarbyxorna: snickarkilt!

På SIP hankar jag mig fram på tre språk. Svenska är ju naturligt men engelskan har också blivit ett del i mitt kunnande och vokabulär och det är inte alltid jag är medveten om jag talar engelska eller svenska, det bara flyter på. Sen har teckenspråk smugit sig in, kan förstå en hel del och kan föra ett inte alltför avancerat samtal på tsp. När jag har tråkigt hemma sitter  jag med en app och övar teckenspråk. Lär mig något nytt varje dag.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: