VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Aldrig mer

Här mådde jag verkligen inte bra. En skugga av en människa. Jag för ett halvår sedan, i julas. Må det aldrig bli så igen!

Jag är rädd nu när vågen börjar gå neråt igen efter att ha kämpat mig upp i vikt efter operationen i mars i år. Jag låg otroligt mycket back." Gravt undernärd" och "stort energiunderskott" står det i journalen i mars. Nu har jag levt enbart på flytande utan fiber och i princip ingen innehåll i mer än en vecka och känner att det inte är hållbart. Jag orkar ingenting igen. Att gå med soporna är svårt. Jag börjar bli fånge i min egen kropp igen. Tre veckor sen jag orkade tränaz Sa det igår till sjuksköterskan Elisabeth på Kirurgmott som jag pratar med då och då. Hon var bekymrad och skulle jaga överläkaren Richard Johansson som är "min" kirurg och har hållit i allt runt mig. Känns trist, jag har ju mått så bra LÄNGE! Sen bara tvärvändning. På nåt sätt visste jag det.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: