VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Inläggning

Blir inlagd på tisdag på min "hemavdelning," 34:an, Clv. Ska infinna mig där 12.30. Det blir näringshjälp, undersökningar typ röntgen, järndropp, provtagningar och sen operation på onsdagen. Eller, tja, dom ska söva mig och gå ner i magen och sen utifrån vad dom hittar, göra något.

Känns skönt att dom tar tag i min situation! Min ork försvinner mer och mer. Jag sa till min ssk Elisabeth när hon ringde och informerade om inläggning och planer, att när jag gick dom sjuhundra metrarna till Apoteket idag gick det på ren vilja. Egentligen finns inte orken där. Berättade också hur besviken och ledsen jag känner mig efter att dels, läkarna lagt så mycket tid och resurser på mig, dels att jag mått så fantastiskt BRA -och nu då få bakslag. Jag vet att det inte är mitt fel, och det sa Elisabeth, men det känns så trist och dumt ändå.