VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

ÖNH

Nu när jag sprungit in i nåt bacillmoln undrar jag; funkar såna sprayer som den på bilden?
 Typ den och så finns det någon annan variant. Någon som testat? Jag har så grymt ont i halsen och skulle göra mycket för att bli av med det. Tycker såna bedövande halstabletter typ Zyx är jätteläskiga, man förlorar ju känseln i både mun, tunga och hals! Livrädd att svälja fel.
Ska passande nog till ÖronNäsaHals (ÖNH) på sjukhuset imorgon på kontroll. Går där regelbundet för att kolla hörseln och sånt samt lite koll efter jag hade stämbandsförlamning och min konstiga näsa. Får se om och  hur hörseln ändrats? Jag upplever den sämre. OCH Förresten!!!! Hur tusan ska man kunna hålla öronen rena från vax och sånt när man inte får använda topz? Såna bomullspinnar ni vet? Alla som jobbar inom vården säger ju klämkäckt att man "inte får stoppa in något mindre än en armbåge i örat" samtidigt står det i kallelsen till audionom att öronen ska vara helt fria från vax vid besök på hörselvården. Hey? Hur gör man då????