VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Vikten ja

Allt är inställt på att få mig gå upp i vikt inför operationen och få upp mig näringsmässigt. Får KabiVen som innehåller 1600 kcal plus att jag äter och dricker litegrann. Inte jättemycket visserligen. Det blir någon tugga här och var och lite juice och oboy. Är inte speciellt aktiv fysiskt tycker jag inte. Uppe och igång men inte alls som när jag är hemma och mår bra. 
Jag vägs på måndagar och torsdagar. Gick upp i vikt när jag började med KabiVen och allt pekade åt rätt håll, men när jag vägdes idag hade jag gått ner 1,5 kg sen i torsdags. Inte bra! Frågan är vad som nu ska göras.
 Jag tycker det är märkligt att jag har så stort kaloribehov när jag knappt rör mig jämfört med normalt.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Tommy Snöberg Söderberg
skriven :

Jag tror att kaloribehovet styrs att kroppen arbetar mot infektionen. Det går nog åt mycket energi för den processen.