VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Löften?

Nyår. nej inga nyårslöften. Jag hade tänkt göra det för tre år sedan, hann inte andra året och glömde året efter vad det var jag lovade, så därför är det ingen idé 😃 skämt åsido, men enligt MIG kan man ALDRIG börja "sitt nya liv" efter nyår, före stranden, efter helgen eller till hösten. Liv har man endast ett av och det pågår jämt, utan undantag. Du kanske kan ta hand om gåvan livet, ge det bra förutsättningar och omsorg. Men just nu har du bara den sekund som är, som blir till en, tre, åtta till. En av mina första motton som föreläsare var:"Gå in i varje sekund som den unika sekund den är. Det kommer aldrig en likadan igen"


För mig innebär 1/1 -17 anställning. Inte ett nytt liv, men en bra fortsättning på det livet jag redan har. Och jag vill förvalta det med omsorg. Ge det näring och utrymme. Plats att växa, mark att stå på.

Kaffemugg från jobbet. Och Bosse
Ta hand om er!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: