Hur gör dom???

Spinner vidare på mitt kaos som alltid uppstår vid minsta lilla försök till matlagning här hemma:
Hur GÖR folk som zappzapp helt plötsligt har all mat i en gryta och fin stekpanna på den skinande rena spisen UTAN rester överallt? En ren diskbänk, inga sopor, glansigt kakel, ren spis, fläckfritt överallt och kliniskt rent? Jag menar, mat ska plockas fram, hackas, delas, koka, steka, provsmakas och sen ätas. Helt klart väldigt många moment där maten tenderar till att vara överallt utom i kastrullen. En del människor liksom bara får maten på plats utan disk, plock och storstädning. Utan någon mat i tak, på väggar, golv, skåp, lådor, mm. Hur GÖR dom?! Kan någon avslöja hemligheten att få en sak från skafferi/kylskåp/frys till färdiglagad på tallrik utan att orsaka kaos?
Och nu har jag beställt såndär matkasse med hemleverans, recept och råvaror. Mat på bordet inom trettio minuter lovar företaget, som också kallar påsen snabb och lättlagad. Fråga: är den kladd och spillfri med?? Och fråga: tror dom på fullaste allvar att jag har vitvinsvinäger hemma, vet vad röd pesto innehåller och har örter i fönstret?
Mina föräldrar har dessutom tagit intiativ att betala halva påsen. Mina mat(o)vanor skrämmer folk. Dessutom lär jag få storstädning av städbolag i julklapp. Ha ha vad säger detta om mig? Men det bjuder jag på!

#1 - - Anette:

Om du får svar på den frågan, så får du gärna berätta för mig... :P

Upp