VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

CT?

Det verkar som dom planerar en CT röntgen av magen. Jag frågade en sjuksköterska nyss vad läkaren hade sagt till henne idag efter han hade pratat med mig. (Det är alltid bäst att fråga det, för dom säger aldrig samma saker till patienter och personal.) I alla fall hade han sagt röntgen av magen. (Till mig sa han inte ett ord om det.) Ssk:n trodde det var skiktröntgen och inte vanlig röntgen fast hon var inte säker. Röntgen hör av sig. 
Skiktröntgen ser dom mycket mer på och oftast ska man dricka en liter radioaktivt ämne före och under röntgen får man kontrast insprutat i blodet. CT ger mer strålning än vanlig slätröntgen, så lite försiktiga brukar dom vara. Men jag har röntgats så många gånger och fått såpass mycket strålning att det egentligen kvittar vad för strålning det blir numera.. Strålningsgränsen är liksom nådd för längesen.

Tycker det är en bra idé att röntgas i alla fall! Jag har ju väldigt ont och någon röntgen är inte gjord efter operationen. Jag menar, det kan ju se ut hursomhelst i magen! Blev ju totalt ommöblerad 8/3. Bäst att kolla upp att allt sitter ihop och är på rätt plats osv.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: