VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Idag då

Party dags på akuten; liten skiva sirapslimpa med svettig färdigskivad ost och nåt plast-margarin. Till det automatkaffe och halvt glas nyponsoppa Jag mår uselt. De har ingen aning om vad som spökar och inte jag heller. Stort frågetecken bara. Albumin var lite lågt, men det kan man ju räkna ut.  Får se vad som händer. En viss irritation finns hos mig måste jag erkänna. Mycket irritation faktiskt.

Väntan


Och fortfarande kvar på akuten 11.33

Eviga elände

Var först på sjukhustandvården och käken mådde inte bra. Operation blev det bestämt och jag hade förtur i kösystemet.
Nu in till sjukhuset igen, men jouren. Ge mig kraft nånstans ifrån!!! Jag orkar inte va på sjukhus och vänta! Jag vill bara ligga i min säng. Men vet att jag måste in till sjukhus. Uppdatering kommer. Taxin kommer strax.