VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Mamma sexti år!

Foton från idag!Grattis!

Idag fyller älskade mamma år!


Gråt på posten

Jag fick ett brev på posten... Ett tjockt med skolans och linjeföreståndaren Helenas namn på. "Räkningar?" Tänkte jag och öppnade medan jag tittade ut på grå, regntung himmel. Så såg jag:

Det var handskrivna brev från vännerna i skolan! Alla hade skrivit ett brev vardera och sen postat via snigelpost till mig! Mina tårar började spruta när jag läste och tillslut bara grät jag helt överväldigad och ringde mamma och berättade. Att de olika vännerna i klassen skrivit bland annat att de hört att jag är sjuk och att jag är saknad och att dom hoppas vi ses snart, En go vän skrev att "du och ditt leende får mig att må bra" 
det var mycket hjärtan och omtanke i dom olika handskrivna små breven. Jag saknar ord för att beskriva den oerhörda glädjen, tacksamheten, hur fantastiska dom är och undret dom gör.

Tack älskade skola!
Tack alla vänner!
Och särskilt tack till Helena P!