VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Mulle

Jag gick på Mulle som liten. Ni vet den där miniskolan som man var tvungen att ha gummistövlar i? Och alltid medhavd matsäck med klassiska varma Oboy:en i rosa 2dl barnfigurtermos som inte höll värmen, samt två svettiga ostmackor inslagna i plastfolie. Ibland till och med något kex.
Det var några Fjällräven-människor och trollet Mulle som oss barn om natur, allemansrätt, vad man kan äta i skogen, bygga kojor och allt som behövs i ödemarken (sisådär en halv kilometer hemifrån.) En grej jag aldrig förstod var varför man skulle krama första bästa träd om man gått vilse. Som femåring tyckte jag det var smartare att hitta vägen hem.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: