VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Krig!!!

-Mina pensionärsgrannar må vara nästan döva. 
Jag hör både kyrkradio, nyheter och när Sverige gör mål i sport väl in till mig.

-Mina äldre grannar må vara gamla
Jag känner dagligen stank av gammal inkontinens-urin. Både i trapphus och ventilationen.

-mina russin till grannar må ha bättre koll på grannskapet än Säpo:s samlade styrkor skulle ha.
Jag blir iakttagen, bedömd och granskad, till exempel i tvättstugan och hur jag rengör eller ej.

Men nu är måttet rågat! 
Värden har klart och tydligt upplyst gång på gång via brev att det inte får parkeras något i trapphuset, såsom rullatorer, barnvagnar och pulkor pga olycksrisk. Möjligtvis med tillstånd, men då absolut inte ivägen och enbart vid uppmärkt, överenskommen plats. Annars hotar vräkning.

Nog fan ställer ställer en uppenbarligen dement, icke läskunnig pensionär en rullator MITT i gången framför trappen ner till tvättstugan. Och eftersom jag med min synskada och halvt skymd av enorm tvättkorg på väg till tvättstugan inte räknar med att det står nån grå jäkla rullator mitt framför den smala trappen ner- snubblar jag nerför trappen pga gråhåriga tantens idiotparkering. Fly förbannad efter ha sett att ingen flyttat den efter tre timmar, tar jag den och bär ner till källaren. Ett väl uppmärkt, godkänt område, ej ivägen för någon. (Inte så lätt att se heller)!Och förmodligen tänker hen inte så långt att rullatorn bara är snällt flyttad till källaren och inte stulen eller förstörd, så det blir väl ett jädra liv när gamlingen upptäcker att grå rullator inte står på sin farliga felparkering. Vågar hen klaga?