VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Inventera

Utsikt:


Ligger på salen där allt började; (150112) A. I korridorerna kallas jag A2. Väldigt personligt. Eller inte!

Har lyckats få ett RIKTIGT täcke! Jag är väl såpass van vid att vara på sjukhus att jag vet att dom faktiskt har riktiga täcken i gömmorna om man frågar. Fast det är inget dom berättar om! De gula filtarna är hemska på alla sätt. Alltid kalla, sticks, dammiga och omöjliga att hantera. De lyckas alltid ligga på tvären och korva ihop sig eller ramla ner under natten, oavsett vad man än gör. 

Har betat av två böcker; "jag heter inte Miriam" och "vi var alltid beredda" två helt olika typer av böcker, men bra på sina sätt. Ska hugga in i "Aprilhäxan" av samma författare som skrev "jag heter inte..." Jag läste fantastiska aprilhäxan i gymnasiet, var nog sjutton. Boken har följt mig sedan dess, men jag kan nu se att jag var för ung då för att förstå hela vidden och djupet i den. Ska bli häftigt att läsa den igen, 14 år senare. 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: