VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Status

Kanske får komma hem imorgon viskas det om. Dock är inte problemet och anledningen till inläggningen löst och man vet inte orsaken till problemet= Vilket borde indikera på utredning istället för hemgång. Men.,, sommar, personalbrist, semester, platsbrist samtvoförmåga tillsammans med ointresse, brist på engagemang och bekvämlighet från läkare är ingen bra kombination. Som så ofta är allt symptomfokuserat. Dom ger mig mediciner och dämpar symptomen så, men orsaken till varför symptomen finns verkar inte väcka någon diskussion eller vilja att ta reda på mer.

Hur ska jag klara mig hemma vet jag bara inte! Mår mycket dåligt, ja dåligt skick och sänkt allmänt. Hängig. Trött, icke fungerande nutrition, matt, svag. Värk och illamående. Och magen är inte ok alls. Yr och snurrig. 
Men platsbrist är ju platsbrist. Och varför skulle dom bry sig? Finns ju inte mycket att göra verkar det som.