VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Operationer dödar

Ville bara tillägga lite,ang inlägget om operationer och att böikallad mångasökare.
Trots att jag nu varit skadefri i fem år och inte varit inlagd på psyk på fyra år, pratar somatiken ändå psykiatri och ångest när jag kommer in i livshotande tillstånd pga buken, dessutom pga det uttorkad och gravt undernärd. Pga det med mångsökare och att jag det senaste året inte blivit tagen på allvar för mina buksmärtor, (efter misslyckad Gbp plus efterföljande operation i ljungby)  och som sen blev livshotande, och krävde tio timmars operation med små utsikter att vakna... I opetationsberättelsen skrivs vidrighet.
Jag
kommer jag aldrig kunna äta normal kost, Tvingas medicinera och dras med smärtor resten av livet. Dessutom kommer jag sannolikt få fler komplikationer som sammanväxningar, förträngningar och tarmvred, och behöva stora direkt livshotande operationer för resten av livet. Att ständigt vara sjuk minimerar planeringar och jAg kan aldrig säga ja till ett projekt .
Kommer jag söka vård är det inte säkert jag får något på grund av meningen högst upp på varje journalsida "observanda! Mångsökare"

Det känns lite som jag har en tickande bomb djup in i magen som kan bli min död. Man kan inte opereras för mycket. Man dör.
Jag känner ingen skräck eller dödsångest, utannonserad är nog mest lite ledsen. Men det kan ju förhoppningsvis gå bra nu med. Att de lyckades.