VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Maktlöshet

När man söker vård akut pga svåra smärtor I magen och inte blir trodd... Då känner man sig rätt liten och maktlös. Liksom, vad ska man göra?
Så var det för mig sista omgången på sjukhuset. Läkaren sa rätt ut att han inte trodde mig. Jag sjönk ner i ett svart hål. Det senaste året har jag gång på gång sökt för magont. Ibland har jag blivit inlagd en natt med dropp och sen nya mediciner. Ingen har kollat eller brytt sig om varför jag haft ont. Tills 12/1 -15 och de sen öppnade magen. 22/1 Och DÅ förstod dom verkligen varför jag haft så ont!
Trodde sjukvården lärt sig av det, att de borde ta mig på allvar om jag säger att jag har ont. Men nej. Ändå är det bara cirka en månad sedan operationen.
Man är maktlös gentemot vården.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Antidrom
skriven :

Man kan ju undra om läkaren tror att det är möjligt att fejka massiva sammanväxningar i buken. Isåfall är du nog unik i världen med att kunna det.
Snacka om att sparka på någon som redan ligger. Jag blir så ilsk...man tror ju inte att det är möjligt att svensk sjukvård årgång 2010-tal kan gå till såhär. Men möjligt är det...

Kramar till dig <3