VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Fungera

"Vi har försökt göra allt... Hemskt att det ändå blivit såhär"
Kirurg förklarar min mage Just nu och senaste operationen. Lite halvt förtvivlat. (Mm ja, inte lite heller)
Vid senaste op hade de gjort en väldigt oprövad metod att koppla ihop mig på. Tja, inne i magen, tarmarna närmare bestämt. Vanlig operation hade ju misslyckats för ett år sen och de fick nu liksom improvisera lite när de möblerade om och skulle få ihop allt. Lite förtvivlat verkar det som att det inte kanske blev, eller kommer bli så bra. Nu är jag inlagd sen 24/2, åkte ambulans in.    Magen vill inte fungera. Inget vill fungera. Den har lagt av (ungefär) och det kan vara ännu mer komplikationer än vad de såg på röntgen när jag kom in och mer än vad de trodde från början. 
Jag har väldigt ont och mår blä. Och kirurgen sa att det verkligen inte är konstigt med tanke på hur magen är. Äntligen bli trodd!!!! Det är dr. Robert som har hand om mig nu. Han var en av dom som höll i operationen och är en mycket trevlig, mänsklig och varm kirurg och människa.