Smällar

Nyår. Mardrömmen 2015 går in i ett nytt år. Nyårsnatten firas hemma i lugn och ro. Pappa köpte lite (MYCKET!) gott att äta till mig idag. Är så överväldigad av all mat jag fått hem så blir alldeles till mig och velig om vad jag ska börja med. Har mina älskade föräldrar som gör det som verkligen jag behöver; fyller på kylskåp och skafferi då och då.

Jag är inget för nyår.
Hemma är det preparerat med nån grej man satte i vägguttaget som ska få katter att känna sig trygga. Den ska avge någon rogivande doft för katter som bara dom uppfattar. Bosse är väldigt skotträdd så han har också fått komplettering med medicin några dagar för att inte bli alldeles för rädd av smällare. 

Happy däremot som brukar vara rätt skraj vid ovana saker och folk hon inte känner, sitter klistrad på fönsterbrädan vid tolvslaget och beundrar allt.  Hon älskar raketer! Däremot är hon, till skillnad från Bosse, rädd för åska. Pluttskruttar.


Själv har jag alltid varit rädd för oväntade höga ljud, typ raketer (eller, ännu värre; ballonger) så jag är INTE ute på natten! Det blir ett lugnt nyår hoppas jag. För allas skull. 
vardagsliv | |
Upp