Sköta uppgifter

Min medicin som jag tar morgon och kväll mot kronisk värk har varit slut sen julafton och jag har fruktansvärd värk nu.  MJag är så irriterad över hur utlämnad och beroende man är av att vården ska sköta sina uppgifter!
Fick mail av Dr. A 21/12 att han skulle skriva ut recept på min stående smärtmedicin samma dag. Det glömde han tydligen och sen gick han på julledighet. Ingen annan läkare vill skriva ut just den medicinen av olika anledningar och det är Dr.A som har huvudansvar för mina mediciner och alla hänvisar till honom. Jag har pratat med Dr.A att det måste finnas andra som kan skriva ut om/när han inte är i tjänst. Jodå, har han sagt, det ska det finnas. Uppenbarligen har han inte informerat sina kollegor om det på mottagningen. Ringde till mottagningen första helgfria vardagen, desperat. Sjuksköterskan i telefonen känner inte till mig alls och var otrevlig och ville inte hjälpa mig.. (Dr.A har glömt informera där uppenbarligen) Ringde ännu mer desperat dagen efter och då var det en annan i telefon som meddelade att den kollegan till Dr.Avsom skulle kunna skriva ut skulle göra det direkt. Det gjorde han inte direkt... utan en dag senare. Jag fick ett recept som skulle täcka närmsta dagarna tills dr.A åter är i tjänst. 
Väl på Apoteket igår sen eftermiddag fick jag besked att dom inte hade medicinen i lager, utan den skulle inte finnas förrän tidigast nyårsafton, på torsdag alltså. 
Vilket sårbart och idiotiskt system! 

Har nyss fått hänvisning av vårdcentralen att åka till akuten. Men det klart att jag naturligtvis har mer ont än vanligt när jag inte får min medicin som jag ska! Jag varken orkar eller vill åka in till någon akutmottagning och jag tror inte att de skulle göra något särskilt mer än att bemöta illa och få mig må sämre. 
Dessutom har nu kirurgerna på sjukhus 1 (CLV) börjat hänvisa till ett annat sjukhus (Ljungby) för dom i Ljungby gjorde dom två första operationerna. Det sjukhuset i Ljungby behandlar mig inte rättvist eller väl på något sätt och tycker att det är sjukhus1 som ska ta emot mig för dom gjorde den senaste operationen och haft hand om alla inläggningar det senaste året. Dom vill inte.

Jag blir så less. Så fruktansvärt less
Träna, äta, leva, size, upp och ner, vardagsliv | |
#1 - - Mörkrädd:

Åh herrejisses vilken soppa... Jag känner igen mig så väl. Ingen j*vel som anser sig ha ansvar när ord.läkare är ledig och snorkig personal som inte vill hjälpa. Ska man skratta eller gråta? Det här är ju inga isolerade händelser heller, det är ett systemfel som drabbar tusentals sjuka *hytter argt med näven*

Upp