VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Nu tar

För ett tag sedan tog jag fram bolltäcket när jag skulle dova. Hade tänkt slappna av och ha det lugnt.
Det blev det inte.
Happy började jaga bollarna i täcket och sprang, snubblade, hoppade och hade sig. Jaha... Tänkte jag. Sen kom Bosse och skulle krypa ner och rulla sig runt i en icke-existerande bollgrop. Han höll på att böka med det, medan Happy studsade runt. Suckade och insåg att min lugna kväll med bolltäcke inte skulle bli lugn.
Jag gick och la mig på soffan istället 

Sluuuuut

Jag är heeelt SLUT!

Taktilt

Jag svarar starkt på beröring. Detta jag skriver kanske låter konstigt, och inte många förstår
Det enklaste sättet att nå mig, är via beröring. Jag svarar starkt, och djupt.
Jag fick ju massage igår, och hela kvällen igår hade jag ångest. Det brukar bli så när jag inte haft nåt taktilt på länge. Det startar så mycket! Mebmn det var ändå enkelt att hantera, jag visste ju vad det var. Kan tänka mig att om två, tre gånger kommer jag må jättebra.
Men visst är det konstigt?