VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Dagen avklarad

Så var dagen avklarad. Mycket yrsel och matthet, huvudvärk och så, men inget sug förrän nu ikväll

Nu ikväll var jag hos föräldrarna och de hade beställt grekisk tallrik. Nice, mycket kött, men sen märkte jag- inte mycket fett och jag blev liksom inte nöjd. Jag var väl inte hungrig direkt, men jag kände att något saknades. Åt blåbär med osötadgrädde efter, men det "lugnade" inte. Sen kom taxin och jag åkte hem till mitt. Tog faktiskt en rejäl klick persiljesmör och det värsta la sig. Känner mig tjock och svullen och inte alls tillfreds.

Koffeintabletter inhandlade!

SEASALT

-Blev du uppvaktad på din födelsedag?
-ja jag fick choklad. (Mamma)
-av dina ovänner? (Jag)
- ne det var 70% salt se
- salt se??
- ja havs se
- haha du menar SEASALT?!
-ja det fattar ni väl. Salt se, havs se
(Mamma och jag)

Bakfylla

Nu kom den, smällen.
De två tre första dagarna går lätt och man tänker att. "Var det inte farligare och jobbigare än så att helt lägga om kosten?"
I alla fall tänkte jag så. Denna gången ännu starkare. Jag var taggad till Max för sockerabstinens och dåligt mående och kände mig lite lurad när den uteblev. Undrade om jag gjorde något fel eftersom jag mådde ok. Mådde ja

Idag kom "bakfyllan" alltså svaghet, grym huvudvärk, enorm trötthet och tjurigt humör. Testar desperat att vara positiv och intalar mig själv att det är bra. Sockret går ur kroppen och jag går i ketos. Inget farligt Tildan, det SKA va så! Håll ut- det blir bättre!!