VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

kändis

Träffade ambulanspersonal igår, och den ene (ingen aning om vad han heter) sa:
"Hhmmm. matilda.. Du jobbar nu va? Jag har hört att du föreläser... Liksom utbildar nya läkare och sjuksköteskorstudenter. Du är duktig  sägs det"
 HÖH?
Hur vet ambulanspersonalen att jag föreläser?? Visserligen för att det pratas inom vården, främst CLV i kronoberg och jag är ju tyvärr rätt känd som (fd) patient. trodde inte ryktet skulle sprida sig så att AMBULANSEN snackar om det! Det är många som jobbar på sjukhuset, och att det talas POSITIVT om någon händer sällan. Heh, jag är känd på andra sätt nu uppenbarligen!
:-)
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: