VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Får inte

Ååååh vad jag vill synda! Bara äta lite, bara idag..? Läser reklambladen, fyllda med lockande god mat, och drömmer mig bort.
Men jag kan inte, jag FÅR INTE ge efter nu! Går ju ner så bra i vikt.  Får inte bryta detta nu!
Disciplin tack!


Jag får äta mig mätt genom bilder..
Och när jag velar- tittar på foton på mig. tar då ett glas vatten istället för den goda osten som det var extraerbjudande på.

Välbefinnande

Jag ska väl erkänna att jag inte trott på spikmattans effekt. Kanske har det med att "allt och alla" har en, och ligger på den ett par gånger innan den förpassas till garderoben. 

Men nu när jag aktivt jobbar för bättre mående, bla massagen, Qigong och motion testade jag tveksamt mattan. 
Första gången hände inget. 
Andra gången började jag må illa, och DÅ förstod jag mattans power! 

Idag la jag mig på den. Utan kläder. Ooooooj vad skönt det var! Jag rös av välbefinnande efter ett tag. Precis som när nan är frusen och kliver i ett varmt bad.

Det viktiga är att man ligger på den minst 10 minuter. Det är vad det tar för att kroppen ska hinna skicka ut "feelgood-hormoner"
 Jag går fortfarande och ryser av avslappning, 45 minuter efter!

Och förresten- om ni gäspar och inte är trötta, kan det vara ett tecken på välbefinnande. Jag gäspar så fort jag  tänker på qigong eller massage. 
Peace

Bla bla

Var ute på en träningsrunda. (Duktig hör ja!) Man kunde nästan tro att det var nyårsdagen, helt tyst!!. Det var jättelite folk ute, bara någon bil. Dagen EFTER nyår brukar det var dött, förmodligen pga alkoholkonsumtion.

La mig på spikmattan när jag kom hem, och jeedrar var skönt det var! Det var så  skönt att  låg där och rös!