VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Sömn

Vaknade idag av att jag förde en intensiv, högljudd diskussion med mig själv. Undrar vad man pratar om egentligen? Jag har en tendens att prata i sömnen och göra lite weird saker. Stilnoct är grymt farligt så.
Jag fick berättat för mig att när jag var inlagd hörde personalen dunsar och ljud från mitt rum vid 03.30. De tittade in och såg mig försöka få på mig träningsskorna.
-vad gör du? Sa dom
-jag tänkte gå ut och jogga lite, det var så längesen /jag
-gå och lägg dig istället.
- ok

Och jag la mig i sängen med en sko på. Själv minns jag inget av det.

Och en tidig morgon satt det en utanför mitt rum och snörvlade pga allergi. Helt plötsligt när Sara höll på som mest hörde hon mig morra och svära och låta arg. "Hjälp" tänkte Sara "har jag väckt Tilda nu?!" Och så kikade hon försiktigt in i mitt rum.... Där jag sov och skällde och hade mig i sömnen.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: