VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

försäkringar

FOLK- TECKNA ALLTID FÖRSÄKRINGAR!!

Jag tecknade hemförsäkring redan 2002, blev inlagd på avd 67 2003 som sedan barnn. R.I.P Jessica och Louise
Jag hade försäkringen på autogiro och tänkte inte på den, men i branden blev allt förstört, och tack guteuuut fick jag ut allt på hemförtsäkringen-.

Ringde Länsförsäkringar nyss, jag betalar liksom bara 149:- per månad, både för hem och katt. Tyckte det lät som en liten summa, eftersom jag nyss ökat beloppet på de grejer jag äger, och lagt till Bosse i det som dras per månad.
Ringde upp och berättade att jag vill ha drulleförsäkring och kolla lite vad som fanns. Damen var jättetrevlig och kollade datorn och kvittrade;
"Ja allriskförsäkring har du, det som kallas drulleförsäkring"
Jag; jaha... ja det var ju superbra!"
"Tja, du har olycksfall och sjukförsäkring också Dessutom rättsförsäkring Och allrisk, occh som du vet, hem och djurförsäkring."
Jag; "jaha, OJDÅ. Så jag har allt då?"
"jajamen, du har allt som behövs och mer därtill! Om du inte vill teckna nån extra sjuk och olycksafallförsäkring"
Jag (skrattar stelt) "nej, det är så bra så!"


HAH, jag kan inte låta  bli att le, jag har alltså
-olyckfall och sjukförsäkring!'
fär allt detta ovan pröjsar jag 149:- Helt sjukt billigt med tanke på vad det kan vara värt!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: