VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Älskade QiGong

Gjorde QiGong idag. Det var ett tag sen, och trodde jag hade tappat mycket, både balans,focus, styrka och uthållighet, men det satt där fint. Sånt gör mig glad!
Hittade focus snabbt, och det kändes som det var igår jag gjorde det sist.
Annars, som jag inte gjort på ett tag, ellers ärskilt när jag bröjade med QiGong för längesen tog det mååånga gånger innan jag hittade focus och andning. Balansen var ju inte å tala om, kunde inte stå på ett ben överhuvudtaget. Balansen nu däremot, var riktigt bra när jag väl fick focus. 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: